SIAL 2018 Pariis

8/14/18

SIAL 2018 Pariis

Aeg:                     22. – 24. oktoober 2018   

Asukoht:             Pariis, Prantsusmaa

Keel:                    inglise ja prantsuse keeles

Korraldaja:          Anu Kikas, messikülastuse projektijuht, anu.kikas@gmail.com, mob: +372 502 8021

Toiduainetetööstuse mess SIAL Pariis 2018 on maailma suurim toiduinnovatsiooni mess – 7000 eksponendi (neist 85% rahvusvahelised) ja 155000 külastajaga.

Sihtgrupp: toidusektoriga seotud ettevõtete esindajad Eestis.

 

Osalemistingimused:

Ootame osalema sihtgrupi all välja toodud valdkonna ettevõtjaid.

Osalejate arv messikülastusele on piiratud. Ühest ettevõttest saab osaleda kuni 2 esindajat. Registreerunute hulgast valiku tegemisel on eelistatud ekspordipotentsiaaliga ettevõtted.

Kandideerimine messikülastusele on lõppenud.

Messikülastusel osalevad ettevõtted: Puljong OÜ, Öselwise OÜ, Minna Sahver OÜ, Linnamäe Lihatööstus AS, Euroleib AS, Raivo Teder FIE, Scanola Baltic AS, Tori Jõesuu Siidri- ja Veinitalu OÜ, Meemeistrid OÜ, Andre Juustufarm OÜ, Saarioinen Eesti Osaühing, Snack Time OÜ, Saaremaa Delifood OÜ, Decomer Technology OÜ, Aablu OÜ, Nordic Organic OÜ, Be More Superfoods OÜ, Arso EE OÜ, AS SOLBRITT, Astja OÜ, Lõuna Pagarid AS, PõldemulguOÜ, Aksalu Consulting OÜ, Nakatu Turismitalu OÜ.

Messikülastusi kaasrahastab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Euroopa Regionaalarengu Fondi toel.

Author: SILJA TALVISTE